Mitä työkalulla voi tehdä?
Pidä asiakkaasi ajan tasalla kopioimalla asetuksia asiakkaiden välillä.
Määritä kerran. Ota käyttöön kaikkialla.
Mallipohjan kopioinnin avulla on helppo pitää asiakkaiden asetukset ja määritykset ajan tasalla. Kopioi uusin kokoonpano mallitililtä tai toiselta asiakkaalta yhdelle tai useammalle olemassa olevalle asiakkaalle — ilman, että työtä täytyy toistaa käsin.
Täydellinen ratkaisu silloin, kun olet parantanut vakiomäärityksiäsi, lisännyt uutta automaatiota tai hionut prosessejasi ja haluat tuoda aiemmat asiakkaat samalle tasolle.
Voit valita täsmälleen, mitä kopioidaan, esikatsella vaikutukset jokaisen asiakkaan kohdalla ja suorittaa kopioinnin yhdelle tai useammalle asiakkaalle. Jokainen kopiointi tallennetaan lokiin, ja se voidaan peruuttaa 90 päivän ajan.
Ennen kuin aloitat
Kuka voi käyttää työkalua:
Mallipohjan kopiointi on osa Asiakashallintaa , ja se on saatavilla konsultteille, joilla on Mallipohjan kopiointi -käyttöoikeus.
Jos et näe työkalua, pyydä ylläpitäjääsi aktivoimaan kyseinen oikeus sinulle.
Laajuus ja suojaukset:
-
Mallipohjan kopiointi on tarkoitettu vain takautuvaan kopiointiin. Jos haluat perustaa täysin uuden asiakkaan täydellä mallipohjalla, luo asiakas mallitililtä kuten tavallisesti.
-
Mallipohjan kopiointi kopioi vain valitsemasi asetukset ja määritykset. Se ei koskaan muuta yksittäisen käyttäjän oikeuksia — käyttäjätilit, kirjautumistiedot, eri henkilöille määritetyt roolit ja oikeudet sekä henkilökohtaiset asetukset pysyvät käyttäjäkohtaisina, eikä kopiointi vaikuta niihin koskaan.
Uudelleenkäytettäviä roolimallipohjia voidaan kopioida, mutta se tuo mallipohjan vain saataville kohdeasiakkaalle — se ei koskaan määritä roolia kenellekään eikä muuta kenenkään olemassa olevia oikeuksia, kuten edellä mainittiin.
Voit esikatsella kaiken ennen kuin mitään muutetaan, ja peruuttaa muutokset jälkikäteen, joten työkaluun tutustuminen on täysin turvallista.
Liittyy seuraavaan: